Η ΕταιρίαΤο τεχνικό-κτηματομεσιτικό γραφείο μας βρίσκεται στην περιοχή Μπότσαρη της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μακεδονίας 44. Δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων, παρέχοντας σας υπηρεσίες που καλύπτουν παντός είδους δραστηριότητα αφορά στο ακίνητο.

Στο τεχνικό τμήμα του γραφείου μας παρέχεται η δυνατότητα μερικής ή ολικής ανακαίνισης ή ανακατασκευής και ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου σας, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου.

Το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει την εκπόνηση Μελετών (Στατικών, Αρχιτεκτονικών, Τοπογραφικών, Ενεργειακών κ.α.), την έκδοση Οικοδομικών Αδειών και Αδειών Λειτουργίας καταστημάτων, την τακτοποίηση-νομιμοποίηση Αυθαιρέτων, την έκδοση Βεβαιώσεων Μηχανικού.

Οι υπηρεσίες του γραφείου μας περιλαμβάνουν τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα ¨Εξοικονομώ κατ’ οίκον¨ παρέχοντάς σας πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ), μελέτη εγκατάστασης θέρμανσης/κουφωμάτων, και μελέτη θερμομόνωσης με πρόταση οικονομικού πακέτου.

Αναλαμβάνουμε επίσης όποια άλλη υπηρεσία μηχανικού απαιτείται αναλόγως των αναγκών σας και με σκοπό την καλύτερη διαχείριση του ακινήτου σας.

Το κτηματομεσιτικό τμήμα του γραφείου μας αναλαμβάνει αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων παρέχοντάς σας παράλληλα νομικές και χρηματοοικονομικές συμβουλές για τη διεκπεραίωση διαδικασίας έγκρισης-εκταμίευσης στεγαστικών δανείων ή ασφάλισης ακινήτων, όπου αυτό απαιτείται, σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές.

Οι παροχές του κτηματομεσιτικού τμήματος του γραφείου περιλαμβάνουν και την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ, την εύρεση μεταφορικής εταιρείας και άλλες υπηρεσίες που καλύπτονται από ένα δίκτυο εξωτερικών συνεργατών μας με προτεραιότητα την διευκόλυνση και την ταχεία εξυπηρέτησή των πελατών μας.

Με σύμμαχο την τεχνολογία και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά, είμαστε βέβαιοι ότι οι επιστημονικές λύσεις που προσφέρει το τεχνικό-κτηματομεσιτικό γραφείο μας είναι και η εγγύηση για τους πελάτες μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτηση σας με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της περιουσίας σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα